De Clinch bestaat voor een groot deel uit goed ingerichte ateliers waar alle soorten bouwers en creatieveling welkom zijn. Voor veel startende compagnieën zijn professionele werkplaatsen vaak veel te duur om materiaal te laten maken of te huren, daarom willen wij onze ruimtes op een andere manier aanbieden. Het spreekt voor zich dat het onderhouden en inrichten van al deze ateliers niet kosteloos is maar wij proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden. Momenteel zijn de grootste gebruikers De Vuurmeesters en ons eigen collectief maar er is zeker nog tijd en plaats voor nieuwe projecten. Prijzen zijn individueel af te spreken naar gelang het gebruik van de verschillende ruimtes, duur, gebruik van gereedschap en eventueel technische ondersteuning van onze mensen.

Alle info’s over ateliers: tom[at]declinch.com

Algemene werkplaats

Dit atelier in de grootste en ook de centrale werkplaats. Vroeger was dit een garage dus er is een grote werkput waar je aan auto’s en vrachtwagens kan werken. Daarnaast is het atelier uitgerust voor verschillende vormen van metaalbewerking, constructie of electriciteitswerken. De grote hoogte zorgt er voor dat er grote constructies binnen kunnen gemaakt worden.

Lasatelier / smidse

De smidse is voorzien om te smeden en te lassen. Verschillende lastechnieken zoals electrode lassen en mig/tig behoren tot de mogelijkheden. Er een grote smidse met meerdere vuurhaarden en alle basismateriaal.

 

Houtatelier

Dit atelier is uitgerust met alle basis houtbewerkingsmachines die door ervaren mensen of onder begeleiding gebruikt kunnen worden. Ook minder ervaren mensen kunnen met hout aan de slag om hun houtprojecten te realiseren.

 

Stockage oase

De clinch is voor meerdere compagnieën een thuisbasis. Naast het bouwen en trainen is er ook plaats voor de opslag van al het materiaal. We hebben grote loodsen die bereikbaar zijn met alle soorten transportvormen. Er is een vorklift waardoor laden en lossen een makkie wordt. Aangezien Clinge centraal gelegen is vormt het een perfecte uitvalsbasis voor zowel België als Nederland.

DE CLINCH

's-Gravenstraat 53

NL - 4567 Clinge

 

info[at]declinch.com