Als residentie plek is De Clinch een buitenbeentje: ze is autonoom en onafhankelijk, een ware vrijplaats als het ware. Tot op heden is ons engagement vrijwillig, maar creëren en resideren kan er al volle bak en dit in stijl.
Last-minute boekingen zijn zeker mogelijk.

Alle info’s over residenties: gab[at]declinch.com

 Repetitiezaal

De centrale loods van de site is een black-box met eiken parketvloer. De zaal meet 10 m op 16m en heeft een hoogte van 5m70 in het midden, 5m aan de zijkanten. In de vloer zitten 8 ankerpunten (4 x 1 ton & 4 x 2 ton).
Ook buiten kunnen installaties en opstellingen worden opgezet. Graag bieden we onze knowhow en contacten aan om je project in gang te zetten.

 

 De Loft : Een multifunctionele ontmoetingsruimte op de eerste verdieping met de nodige basis voorzieningen zoals douche, wc en een keuken. De loft kan eventueel samen met de circuszaal gebruikt worden om een tijdelijke residentie in aangename en comfortabele omstandigheden te laten doorgaan.

De Oase : Op de rest van ons terrein zijn er meerdere verborgen, leuke, lekkere en hete plaatsen te vinden. Onder de notenboom vindt je de buitenkeuken met pizzaoven, waar het heerlijk vertoeven is met of zonder zelfgemaakte pizza. Er is een grote tuin, moestuin en een sauna op de site.

DE CLINCH

's-Gravenstraat 53

NL - 4567 Clinge

 

info[at]declinch.com